Mario Tennis Aces 'Stay at Home Slam' Turnuvasına Yıldız Yağacak

Mario Tenis Aces Stay at Home Slam Sanal Tenis Turnuvasına Tenis dünyasının ünlülerinin yanında süper modeller, futbol yılzdızları, sosyal medya ünlüleri ve müzisyenlerin aralarında olduğu pek çok yıldız isim katılacak.

Mario-Tennis-Aces-Stay-at-Home-Slam-Turnuvası
Mario Tennis Aces 'Stay at Home Slam' Turnuvası

Turnuvada 8 dünyaca ünlü tenisçi, 8 ünlü yıldızla karşılaşacak. Turnuva katılımcıları arasında Serena ve Venus Williams, Naomi Osaka, Kei Nishikori ve Maria Sharapova, Madison Keys, Taylor  Fitz, Kevin Anderson gibi tenis yıldızları yer alırken, rakipleri de enaz onlar kadar ünlü isimler arasından olacak.


karlie-kloss
KARLIE KLOSS
Turnuvada Gigi Hadid ile Serena Williams, Hailey Baldwin Bieber ile Naomi Osaka, Venüs Williams ile DeAndre Hopkins, Maria Sharapova ile Karlie Kloss, Kei Nishikori ile Steve Aoki, Madison Keys ile Seal, Taylor Fitz ile Adison Rae ve Kevin Anderson ile de Ryan Tennehill karşı karşıya gelecek.

John McEnroe, maçlar hakkında ünlü YouTuber iJustine (Justine Ezarik) ile birlikte yorum yapacak.

Facebook Gaming'in oyun ortaklıkları global direktörü Leo Olebe, "Oyun oynamanın süper gücü her zaman insanları bir araya getirmek olmuştur ve şu anda buna her zamankinden daha fazla ihiyacımız vardır," dedi.


adison-rae-tiktok
Turnuva 3 Mayıs pazar günü doğu saati ile 04:00 p.m. de (Türkiye saati ile 04 Mayıs pazarı, pazartesiye bağlayan gece saat 01:30 da) Facebook üzerinden Facebook Gaming aracılığı ile ve IMG'nin Facebook sayfası üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Turnuvada herbir katılımcıya seçtikleri hayır kuruluşlarına bağış yapabilmeleri için 25'er bin dolar verilecek. 

Turnuvanın kazananına ise ilave bağış yapabilmesi için 1 milyon dolar daha bağış yapma imkanı sağlanacak.

Yorumlar