Novak Djokovic-Rafael Nadal Maçı Bugün Kaldığı Yerden Devam Edecek

Wimbeldon'da Novak Djokovic ile Rafael Nadal arasında yarım kalan maç bugün (14 Temmuz) (Londra saati ile) saat: 13:00'da  Türkiye Saati ile 15:00'da kaldığı yeren devam edecek.

Rafael Nadal - Novak Djokovic arasındaki mücadele saat kuralı nedeniyle ertelenmek zorunda kalmıştı. Wimbeldon'da uygulanan saat kuralına göre yerel saatin 23:00'ı geçmesinin ardından maçlar sonraki güne erteleniyor.

novak-djokovic-rafael-nadal-yarı-final-maçı-wwimbeldon-2018
Rafael Nadal-Novak Djokovic
Erkekler Yarı Final Maçının Bugüne Uzaması Tek kadınlar ve Kadın Çifler Maçlarını Etkilde Cinsel Ayrımcılık Tartışmaları alevlendi.
Tek erkekler yarı final maçının ertelenmesi bugün oynanacak olan tek kadınlar final maçının  ertelenmesine sebep olabilir. Eğer Nadal ve Djokovic arasındaki maç 1 saatten uzun sürerse tek kadınlar maçı ileri bir saatte başlayacak. Maç programındaki bu sürpriz değişiklik, cumartesi günü aynı kortta oynanacak olan kadın çiftler final maçının başka bir korta alınmasına sebep olabilecek. Bu beklenmedik sürpriz neticesinde ortaya çıkan durum karşısında, birçok tenisçi ve aktivist Wimbeldon'da cinsel ayrımcılık yapıldığı ve kadın tenisçilere erkek tenisçiler kadar saygı duyulmadığını iddia ederek tepki gösterdi.

Yorumlar