Venüs Teyze, Taze Anne Serena'yı Eledi

Taze teyze Venüs Williams yeni anne olan kardeşi Serena'yı mağlup ederek turnuva dışına itti. Teyze Williams belki de kardeşine evine git ve yeğenimle ilgilen demek istedi.

Serena Williams hamilelik ve doğum süreçlerinin ardından katıldığı ilk turnuvası Indian Wells'te ablası Venüs Williams'a iki set sonunda yenilerek turnuvaya veda etti. Yaklaşık 14 ay süren hamilelik arasının ardından dönüşünü Indian Wells ile gerçekleştiren Serena Williams'ın yolunu ablası Venüs Williams kesti. Williams kardeşlerin 29. düellosuna sahne olan Indian Wells üçüncü tur maçında kazanan, 6-3 ve 6-4'lük set sonuçlarıyla Venüs oldu.

Venus-Teyze-Taze-Anne-Serenayı-Eve-Yolladı
Venüs Williams - Serena Williams
Maç boyunca çok fazla basit yapan Serena karşısında, servis kırma şanslarını iyi değerlendiren Venüs, 1 saat 25 dakika süren maçtan galibiyetle ayrıldı. Venüs Williams bu zaferle en son 2014 yılındaki Rogers Cup yarı finalinde yendiği kardeşini uzun bir aradan sonra ilk defa yenmeyi başardı.

Williams kardeşler en son 2017 yılında Avustralya Açık finalinde karşı karşıya gelmişler, Serena Williams bu maçta kariyerinin 23. Grand Slam zaferini kazandıktan sonra kızı Alexis Olympia'nın doğumu için tenis kariyerine ara vermişti.

Indian Wells'e 8 numaralı seribaşı olarak katılan Venüs Williams, dördüncü turda 21 numaralı seribaşı Anastasija Sevastova ile karşılaşacak.

Yorumlar