İndian Wels'te Favoriler Tek Tek Eleniyor

İndian Wells'te favoriler tek tek eleniyor. Turnuvaya ilk turda veda eden eski dünya bir numarası Rus tenisçi  Maria Sharapova'dan sonra İspanyol Garbine Muguruza ve Büyük Britenya'dan Johanna Konta da turnuvaya erken veda eden isimler arasına katıldı.

maria-sharapova-elendi-indian-wells-2018
Maria Sharapova
Tenis dünyasının prestijli turnuvalarından Indian Wells'in ikinci turunda, favoriler bir sürpriz şekilde elenmeye devam ediyor.

Dünya sıralamasında 100. basamakta yer alan ABD'li Sachia Vickery ile karşılaşan son Wimbledon şampiyonu ve dünya 3 numarası Garbine Muguruza, ilk seti 6-2 kazanmasına rağmen sonraki setleri 5-7 ve 1-6'lık sonuçlarla kaybederek turnuvaya erken veda eden favoriler arasına ismini yazdırdı.

Turnuvaya Büyük Britanya adına katılan 11 numaralı seribaşı Johanna Konta ise 18 yaşındaki Çek rakibi Marketa Vondrousova'ya 7-6 ve 6-4'lük setlerle yenilerek turnuvadan elenen bir diğer favori isim oldu.

Turnuvanın ilk turunda ise eski dünya bir numarası Maria Sharapova Japon rakibi Naomi Osaka'ya elenmiş ve turnuvanın en büyük sürprizi yaşanmıştı.

Yorumlar