Roger Federer Tutulmuyor

Roger Federer tutulmuyor. İsviçreli tenisçi Indian Wells son 16 turunda karşılaştığı Rafael Nadal'ı müthiş bir performans göstererek 6-2 ve 6-3'lük setlerle mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Sene başında gerçekleşen ve tenis tarihinin unutulmazları arasına giren Avustralya Açık finalinde karşılaşan Roger Federer ve Rafael Nadal, bu kez kozlarını Indian Wells kortlarında paylaştı.

Roger-Federer-Rafael-Nadalı-Üst-Üste-Üçüncü-Kez-Yendi

2017 yılı ile birlikte kariyerinde ikinci baharını yaşayan Roger Federer, maç boyunca üstün oyununu rakibine kabul ettirdiği mücadeleyi 6-2 ve 6-3'lük setlerle kazandı ve 36. kez karşılaştığı rakibini ilk kez üst üste üç kez yenmeyi başardı.

Federer, beşinci şampiyonluk için geldiği Indian Wells'te rakibi karşısında oldukça baskın bir oyun sergiledi, ilk sette başka bir seviyeye çıkardığı backhand vuruşlarıyla ilk seti 6-2 ile kazandı. İkinci setin açılış oyununda servis kırma avantajını da cebine koyan deneyimli raket, puan vuruşlarında 26-10 gibi ezici bir üstünlük kurduğu karşılaşmanın ikinci setini de 6-3 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Turnuvanın 9 numaralı seri başı Roger Federer'in çeyrek finaldeki rakibi Novak Djokovic'in Indian Wells'teki 19 maçlık galibiyet serisine son veren Avustralyalı tenisçi Nick Kyrigos olacak.

Yorumlar