İstanbul Cup 2015 Başlıyor

TEB BNP Paribas İstanbul Open başlıyor. İstanbul'un ilk kez ev sahipliği yapacağı turnuva bugünkü eleme maçları ile başlıyor.

roger-federer-istanbul-cup-2015
25 Nisan Cumartesi günü oynanacak olan ve seyircilerin biletsiz olarak katılabileceği eleme maçlarına beş Türk oyuncuda katılacak.

Tuna Altuna - Martin Fucsovics
Sarp Ağabigün - Fedor Chervyakov
Altuğ Çelikbilek - Radu Albot
Barkın Yalçınkale - Thanasi Kokkinakis
Efe Yurtaçan - Andriej Kapas

Turnuvaya katılan İsviçreli yıldız tenisçi Roger Federer, Pazar günü 13.00 civarında İstanbul'da olacak. Tenis dünyasının efsaneleri arasındaki yerini çoktan almış olan ismin basın toplantısı Pazartesi günü saat 15.00'de İstanbul Four Seasons Otel'de yapılacak. Basın toplantısının hemen ardından, milli tenisçimiz Marsel İlhan'ın da yer alacağı bir gösteri maçı oynanacak.

Ana tablo maçları ise pazartesi (27 Nisan 2015) günü Garanti Koza Arena'da başlayacak.

Turnuva kapsamında gerçekleştirilecek olan Roger Federer’le tanışma etkinliği 28 Nisan 2015 Salı günü saat 11.00’de, 81 ilden gelecek kız ve erkek il birincilerinin katılımıyla Garanti Koza Arena kortlarında yapılacaktır.

Etkinliğe katılacak olan sporcuların saat 10.00’da Garanti Koza Arena kortlarında hazır bulunması gerekmektedir.

TTF Görevlisi: Kürşat ÖMERUSTAOĞLU (Telefon Numarası 0539 6642316)

Garanti Koza Arena Ulaşım :

İstanbul'dan Edirne yönüne giderken Esenyurt Gişeler sapağından çıkıp Garanti Koza Arena'ya varabilirsiniz. (Akkoza Evleri ve Akbatı AVM'nin bitişiğinde, Pelit Fabrikası'nın ana yola bakan tarafında bulunuyor)

Edirne'den İstanbul yönüne giderken ise Bahçeşehir-Esenyurt gişelerinden çıkıp yolun karşı tarafına geçerek tesise ulaşabilirsiniz.

BAKIRKÖY'DEN

E57 (Bakırköy-Bahçeşehir-Esenkent) hattındaki çift katlı otobüslere binip son durakta indikten sonra 5 dakikalık yürümeyle ulaşabilirsiniz.
146 (Bakırköy-Esenyurt-Bahçeşehir) hattına binilip 'Esenkent Giriş' durağında inilip tesise varılabilir.
MECİDİYEKÖY'DEN

E58 (Mecidiyeköy-Bahçeşehir-Esenkent) hattındaki çift katlı otobüslere binip son durakta inince, 5 dakikalık yürümeyle ulaşabilirsiniz.
TAKSİM'DEN

76E (Taksim-Boğazköy) hattındaki çift katlı otobüslere binip Akbatı'ya en yakın durak olan 'Süleyman Demirel Bulvarı' durağında inince 7 dakikada yürüyebilirsiniz.
AVCILAR METROBÜS'TEN

142 (Avcılar-Boğazköy) hattına binilip 'Esenkent Giriş' durağında inilip 7 dakika yürüyüşle varılabilir.
142A (Avcılar-Örnek Mh-Boğazköy) hattına binilip 'Esenkent' durağında inilip 5 dakika yürüyüşle varılabilir.

Mavi şapkalı Esenyurt minibüslerinden ön camında 'Karaağaç' yazanlar, tesisin hemen önünden geçer. Önünde 'Esenkent/Boğazköy' yazan minibüslere binilip Esenkent'te inilip 5 dakika yürüyüşle varılabilir.

Yorumlar