Nadal'a Bir Haller Oldu : Barcelona Open 2014"

İspanyol tenisçi Rafael Nadal uzun süren sakatlık döneminin ardından geçen sezona fırtına gibi bir başlangıç yapmış ve harika bir sezonun ardından dünya sıralamasında da 1. basamağa yükselmişti.

rafael nadal-nicolas-almagroya elendi-barcelona-open-2014
Nadal bu sezon ise tanınmayacak halde ve katıldığı turnuvalarda çok kötü performanslar sergiliyor. Toprak Kortun Kralı olarak ünlenmesine rağman Monte Carlo'da elenen Rafael Nadal, bir şokta Barselona'da yaşadı. Rafael Nadal, Barcelona Open Tenis Turnuvası'nda ki 11 yıllık yenilmezlik serisini vatandaşı Nicolas Almagro ile yaptığı maçta kaybetti.

ATP Barcelona Open Tenis Turnuvası Çeyrek Final mücadelesinde Vatandaşı Nicolas ALmagro'ya 2-6 7-6(5) ve6-4'lük setlerle 2-1 mağlup olan Rafael Nadal, turnuvadan elenirken, Barcelona'da 9. kez kazanma şansını da kaybetti. 2003'de ilk kez katıldığı Barcelona'da Alex Corretja'ya yenilen Rafa, bu tarihten sonra 10 yılda 8 kez katıldığı Barcelona Open'da 8 şampiyonluk yaşadı. Çeyrek finalde kaybettiği Nicolas Almagro'ya karşı 10 maçlık galibiyet serisi de son bulan Nadal, bugüne kadar Almagro'ya yalnızca bir set kaybetmişti.

Yorumlar