Wimbeldon Sürprizleri Bitmek Bilmiyor

İspanyol tenisçi Rafael Nadal'ın ilk turda elenmesinin şoku devam ederken, wimbeldon'da sürprizler art arda gelmeye devam ediyor.

Çimlerin efendisi Roger Federer ikinci turda dünya sıralamasının 116. sırasında yer alan Ukraynalı tenisçi Sergiy Stakhovsky ile karşılaştı. Federer Ukraynalı rakibine 4 set sonunda yenilerek elendi ve turnuvaya ikinci turda veda etti. Bu yenilgi aynı zamanda Federer'in grand slamlerde üst üste en çok çeyrek final görme seriside son bulmuş oldu.

Maria Sharapova elendi wimbeldon 2013
Wimbeldon'a erken veda eden üst düzey tenisçilerden biriside Maria Sharapova oldu.

Rus tenisçi Maria Sharapova ikinci turda Michelle Larcher de Brito ile karşılaştı. Kötü bir performans gösteren dünya 3 numarası Sharapova 6-3 ve 6-4'lük iki set sonunda 2-0 yenilerek turnuvaya veda etti.

Victoria Azarenka Turnuvadan Çekildi Wimbeldon 2013
Victoria Azarenka ilk turda yaptığı karşılaşmada dizinden sakatlanmış ama maçı tamamlamıştı.

Belaruslu tenisçi Azarenka ikinci turda Flavia Pennetta karşısına çıkmadan önce sakatlığında bir düzelme olmadığı için turnuvadan çekildi.

Wimbeldona sakatlık nedeniyle veda etmek zorunda kalan diğer tenisçiler ise John Isner, Steve Darcis ve Radek Stepanek oldu. Bu üç isim sakatlıklarını gerekçe göstererek turnuvadan çekildiler.

Yorumlar