Nadal Wimbeldon'a İlk Turda Veda Etti

İspanyol tenisçi Rafael Nadal uzun süren sakatlığının ardından muhteşem bir geri dönüş yapmış ve bir kez daha tüm tenis severlerin hayranlığını kazanmıştı. Nadal için her şey çok iyi giderken İspanyol raket kariyerinde ilk kez bir Grand Slam turnuvasına ilk turda veda ederek büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Rafael Nadal karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada. “Bu tür sonuçlar sporda olur. Bazen iyi oynar ve kazanmak için şans yakalarsınız. Bazen de kötü oynarsınız, rakibiniz iyi oynar ve yenilirsiniz” diyen İspanyol tenisçi, “Darcis’i tebrik ederim. Çok doğru tercihler yaptı ve iyi oynadı. Bu bir trajedi değil, sporun kendisi” şeklinde konuştu.

Çim zeminde geçişin ve adaptasyonun her zaman zor olduğunu dile getiren iki kez Wimbledon şampiyonu, “ Bu yıl hazırlanma imkanım olmadı. Bu işleri daha da zorlaştırdı. Ritmimi bulamadım” dedi.

Geçen sene ikinci turda Lukas Rosol’a elenen Nadal, iki mağlubiyet arasında herhangi bir karşılaştırmanın yapılamayacağını belirtirken, sakatlığı olup olmadığı konusunda konuşmaktan kaçındı.

Dizi hakkında sorulan bir soruya “Sanırım şaka yapıyorsunuz. Bu soruyu üç dört kez cevapladım. Bugün dizim hakkında konuşmayacağım. Sadece Steve Darcis’i tebrik ediyorum. Muhteşem oynadı. Dizim hakkında söyleyeceğim her şey bir bahane gibi gözükecek. O bunu hak etmiyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak : Eurosport

Yorumlar