Sıfırcı Sharapova

Rus tenisçi Maria Sharapova serisine devam ediyor. Avustralya Açık öncesi köprücük kemiğinden bir sakatlanan ve hazırlık turnuvası oynayamayan Maria Sharapova ilk turda karşılaştığı vatandaşı Olga Puchkova’yı oyun vermeden, 6-0'lık iki setle geçmişti.

sıfırcı-sharapova
Sıfırcı Sharapova, ikinci turdaki rakibi Misaki Doi içinde aynı tarifeyi uyguladı. Maçın başından sonuna kadar oyunun kontrolünü elinde tutan Rus tesnisçi rakibine oyuna girme şansı vermedi ve 6-0'lik iki set sonunda bir üst tura geçen isim oldu. Maria Sharapova bu sonuçla üst üste ikinci maçından da oyun vermeden galip ayrıldı. Böylelikle Maria Sharapova, 1985 Avustralya Açık’ta rakiplerini 6-0'lık setlerle alt eden Wendy Turnbull'un ardından bunu başaran son tenisçi olarak kayda geçti.

 Amerikalı tenisçi Serena Williams, dün oynadığı ilk tur maçında bir pozisyonda düşerek uafk bir sakatlık yaşamış ve bandajla oynadığı maçı oyun vermeden kazananmıştı. Williams, maçtan sonra yaptığı açıklamada ayak bileğinde ağrı ve şişlik olduğunu söylemiş, ancak tam durumun ilerleyen saatlerde belli olacağını açıklamıştı.

Yarın Garbine Muguruza ile yapacağı ikinci tur maçı için bu sabah antrenman yapacağı korta gelmeyen Williams, gazetecileri ve tenisseverleri endişelendirmişti.

Ayak bileğine kalın bir bandaj uygulayan dünya üç numarasının, kapalı kortta antrenman yaptığı ortaya çıktı. 

Yorumlar