Rafael Nadal Tenise Dönüyor


Dizindeki sakatlık nedeniyle bu4 sene yüzü gülmeye ve turnuvaların çoğundan çekilmek zorunda kalan İspanyol tenisçi Rafael Nadal sakatlık sonrası iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

rafael-nadal-kortlara-donuyor

Rafael Nadal, dizindeki sakatlıktan dolayı, Wimbedon  Tenis Turnuvası ikinci turundan bu yana müsabakalara katılamıyordu. Nadal, Wimbeldon, Olimpiyat Oyunları, ABD Açık ve ATP Dünya Turu Finalleri’nde mücadele edememişti.

İspanyol Tenisçi sezona 27 Aralık’ta Abu Dabi’de katılacağı özel bir turnuva ile hazırlanacak. 2013’te tam olarak ne zaman formunun zirvesine ulaşacağını bilmediğini söyleyen Nadal, eninde sonunda eski formuna ulaşacağını bildiğini söyledi.

“Bir haftalık çalışmanın ardından bir mucize yok” diyen İspanyol raket, “Beklenen şekilde adım adım ilerliyorum. Sakatlıktan önceki halime dönmek için çabalıyorum ve eminim başaracağım. Hedefim, döndüğümde her şeyimi vermek. Eğer tüm gücüm 1 numara olmak için yeterse, mutlu olacağım. Eğer tüm gücüm sekizinci olmaya yetiyorsa, o zaman da mutlu olacağım” ifadelerini kullandı.
2004 yılında da sakatlıktan sonra daha güçlü döndüğünü söyleyen Nadal, bunu bu kez de başarmak istiyor.


Yorumlar