İstanbula Gelecek Son İsim Kim Olacak

Bu yıl İstanbul'da ikincisi düzenlenecek olan WTA Sezon Sonu Turnuvası’na katılacak 7 tenisçi belli olurken, turnuvaya katılacak son isim olabilmek için 4 tenisçi kıyasıya bir rekabet içinde.

Caroline_Wozniacki

İstanbul’da 23-28 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan WTA Sezon Sonu Turnuvasına katılmayı garantileyen Petra Kvitova, Serena Williams, Victoria Azarenka, Maria Sharapova, Agniezka Radwanska, Angelique Kerber ve Sara Errani  olurken, turnuvada mücadele edecek olan son isim olabilmek için Li Na, Caroline Wozniacki, Samantha Stosur ve Marion Bartoli arasındaki çekişme sürüyor.

Kadın tenisinin ilk 8 sıradaki ismi, 23 - 28 Ekim tarihleri arasında, İstanbul'un ev sahipliği yapacağı sezon sonu turnuvasında biraraya gelecek. İstanbul'a gelecek son isim ise henüz netleşmedi. Şu anda genel klasmanda 8. sırada yer alan Çinli Li Na avantajlı bir durumda ama kendisini takip eden, Samantha Stosur, Caroline Wozniacki ve Marion Bartoli, Çinli tenisçiyi zorlamaya devam ediyor. Geçen yıl İstanbul’un ilk kez ev sahipliği yaptığı WTA Sezon Sonu Turnuvasını Çek tenisçi Petra Kvitova kazanmıştı.

Yorumlar