Wimbeldon'da Ana Tabloya Girenler Belli Oldu

Tenis dünyasının en prestijli turnuvalarından biri olan Wimbeldon'da, ana tablo için mücadele eden tenisçilerden, erkeklerde 16, bayanlarda ise 12 tenisçi,  oynadıkları eleme maçlarının tamamını kazanarak ana tabloya kaldı.

Wimbeldon Ana Tabloya Kalan İsimler


Wimbeldon'da ana tablo için mücadele eden tenisçilerimizden Marsel İlhan ile Çağla Büyükakçay elemeleri geçemediler ve ana tabloda kendilerine yer bulamadılar.

Ana tabloya yükselmeyi başaran isimler :

İkinci turda Marsel İlhan'ı eleyen Fransız Guillaume Rufin beş setlik son tur maçı zaferiyle ana tabloya yükselirken, Micheal Russell, Jesse Levine, Ryan Sweeting ve Brian Baker ABD'nin ana tablodaki temsilci sayısını dört isim daha arttırdı. Elemelerin bir numaralı seribaşı Estonyalı Jurgen Zopp'un yanı sıra, Adrian Menendez-MacEiras, Florent Serra, Dustin Brown, Kenny De Schepper, Ruben Bemelmans, Inigo Cervantes, Jerzy Janowicz ve Andrey Kuznetsov amaçlarına ulaşan diğer tenisçiler oldular.
Londra'daki kadınlar eleme mücadelesinin en yüksek sıralamalı raketi Melinda Czink yoluna devam ederken, 30 yaşındaki 1999 Wimbledon yarı finalisti Hırvat Mirjana Lucic de üç maçını kazanarak ana tabloya dahil oldu. Çağla Büyükakçay'ın ilk turda havlu attığı elemelerin diğer başarılı isimleri ise Annika Beck, Maria Elena Camerin, Kristina Mladenovic, Sandra Zaniewska, Vesna Dolonc, Jana Cepelova, Kristyna Pliskova ve Coco Vandeweghe.

Yorumlar