Wimbeldon Başlıyor

Sezonun üçüncü grand slam turnuvası olan Wimbeldon pazartesi günü başlıyor.

Novak Djokovic erkeklerde 1 numaralı seribaşı olurken, bayanlarda ise son şampiyon Petra Kvitova 4 numaralı seribaşı oldu. Rus Maria Sharapova ise 1 numaralı seribaşı olarak mücadele edecek.

Wimbeldon Tenis Turnuvası Başlıyor

Novak Djokovic merkez kortun açılış mkarşılaşmasında eski dünya 1 numaralarından Juan Carlos Ferrero ile saat 15:00'da karşılaşacak. Bu maçtan sonra ise bayanlarda 1 numaralı seribaşı olan Maria Sharapova, Avustralyalı Anastasia Rodionova ile karşılaşacak. Merkez kortun kapanışını ise iki yıl öncesinin finalisti Tomas Berdych ile Ernests Gulbis yapacak.

Günün diğer kaşılaşmaları ise şöyle, 1 numaralı kortta günün ilk maçı 2002 finalisti David Nalbandian, sekiz numaralı seribaşı Janko Tipsarevic ile kozlarını paylaşacak. Bu karşılaşmanın ardından korta altı kez Wimbledon şampiyonu Roger Federer çıkacak. İsviçreli’nin rakibi İspanyol Albert Ramos. Bu kortta günün son müsabakası Kim Clijsters ile Jelena Jankovic arasında.

Günün dikkat çeken diğer müsabakaları şu şekilde: Agniezska Radwanska – Magdalena Rybarikova (2 nolu kortun ilk maçı) Venus Williams – Elena Vesnina (2 nolu kortun ikinci maçı) Carla Suarez Navarro – Samantha Stosur (3 nolu kortun ilk maçı) Marcel Granollers – Victor Troicki (14 nolu kortun ikinci maçı) Petra Martic – Sabine Lisicki (16 nolu kortun ilk maçı) Paul-Henri Mathieu – Gilles Simon (18 nolu kortun ikinci maçı) Vera Zvonareva – Mona Barthel (Kort belli değil, 19.00’dan önce oynanmayacak)

Yorumlar