Venüs Devam - Andy Tamam : Fransa Açık

Fransa Açık Tenis Turnuvası (Roland Garros) ilk tur karşılaşmasında, bayanlarda Venüs Williams geriye düştüğü karşılaşmada sürprize izin vermedi.

Fransa Açık'ta hiç şampiyonluk yaşamamış olan ABD'li tenisçi Venüs Williams, kötü başladığı karşılaşmada ilk seti Paula Ormaechea karşısında 4-6 kaybetmesine rağmen, daha sonraki setlerde toparlanarak 6-1 ve 6-3 kazandığı iki setle karşılaşmadan 2-1 üstün ayrıldı ve bir üst tura geçti. Büyük bir sürpriz olmadığı takdirde Venüs Williams'ın ikinci turdaki rakibi dünya 3 numarası Agnieszka Radwaanska olacak.

Bayanlarda 2. tura çıkan diğer isim ise Ana İvanovic oldu. Ana İvanovic ilk turda Arruabarrena Vecino ile karşılaştı. Sırp tenisçi karşılaşmadan 6-1'lik iki set sonunda 2-0 galip ayrıldı.

Bayanlarda ikinci tura çıkan diğer isimler, Samantha Stosur, Svetlana Kuznetsova ve Lucie Safarova oldu.

Erkelerde ise ABD'li tenisçi Andy Roddick, Fransa Açık Tenis'e ilk turda veda etti. Ev sahibi ülkeden Nicolas Mahut ile karşılaşan Andy Roddick, son dönem aldığı kötü sonuçlara bir yenisini daha ekledi ve 6-3/6-3/4-6 ve 6-2'lik setler sonunda Fransa Açık'tan ilk turda elendi.

Ev sahibi tenisçilerden Jo-Wilfred Tsonga ise ilk seti kaybetmesine rağmen diğer setleri kazandı ve ikinci tura çıktı.

Arjantinli tenisçi Juan Martin Del Potro'da sakatlığına rağmen ilk turu geçen isimlerden oldu.


Yorumlar