Sharapova ve Nadal Rahat Kazandı

Rafael Nadal Fransa Açık Tenis 2012
Rafael Nadal Fransa Açık Tenis Turnuvasını kazanarak, kariyerinin 7. Grand Slam şampiyonluğunu elde etmek için korta çıktığı Fransa Açık'ta İtalyan rakibi Bolelli'yi rahat geçti.

Nadal ikinci turda Denis İstomin ile karşılaşacak.

Turnuvadaki diğer İspanyol tenisçi David Ferer'de rahat bir karşılaşmanın ardından, Slovak rakibi Lukas Lacko'yu 3-0 ile geçti.

Janko Tipsarevic, uzun raketlerden olan Sam Querrey karşısında ilk setini kaybettiği karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmayı başardı.

Ev sahibi tenisçilerden Richard Gasquet, Jeremy Chardy, Julien Benneteau, Benoit Paire'de bir üst tura çıkan tenisçiler oldu.

Maria Sharapova Fransa Açık Tenis 2012
Fransa Açık Bayanlarda ise turnuvanın en büyük favorilerinden olan Rus tenisçi Maria Sharapova zorlanmadan ikinci tura çıkan isim oldu.

Sharapova dünya sıralamasında 78. sırada yer alan rakibi Alexandra Cadantu karşısında oyun kaybetmeden 2. tura yükseldi. Maria Sharapova ikinci turda Japon Ayumi Morita ile karşılaşacak.

Turnuva'nın favorilerinden Petra Kvitova'da zorlanmadan ikinci tura çıkan isimlerden oldu. Kvitova Avustralyalı rakibi Ashley Barty'i 6-2 ve 6-1 ile geçti.

2010 Fransa Açık Tenis (Roland Garros) şampiyonu Francesca Schiavone de ilk tur maçında zorlanmadı. İtalyan raket 41 yaşındaki Kimiko Date Krumm'u 6-3 ve 6-1'lik setlerle mağlup etti.

Yorumlar