Rafael Nadal Süper

Rafael Nadal Fransa Açık Tenis 2012 2. Tur
Fransa Açık Tenis Turnuvası (Roland Garros) ikinci tur maçında, son şampiyon Rafael Nadal dünya 43 numarası olan rakibi Denis İstomin'i 6-2/6-2 ve 6-0'lık setler sonunda 3-0 yendi ve kariyerinin 7. Fransa Açık Tenis şampiyonluğuna bir adım daha yaklaştı.

Rafael Nadal'ın ikinci turdaki rakibi Florian Mayer – Eduardo Schwank maçının galibi olacak.

Günün diğer karşılaşmasında İskoç tenisçi Andy Murray sakatlık nedeniyle zorlandığı karşılaşmada Nieminen'i 3-1 ile geçti. 

Andy Murray ilk seti kaybederek başladığı karşılaşmada, belindeki sakatlık nedeniyle sağlık molası aldı. Sağlık molasının ardından ikinci setin ilk oyununu da kaybeden İskoç tenisçi bu noktadan sonra toparlandı ve maça ağırlığını koydu. Murray ilk setin ardından 6-4 / 6-1 ve 6-2 aldığı üç setle maçı 3-1 kazandı.

Andy Murray üçüncü turda Santiago Giraldo ile karşılaşacak.

Günün diğer karşılaşmalarında ise Jo-Wilfred Tsonga erteleme maçını kazanarak bir üst tura çıkarken, altı numaralı seri başı David Ferer ev sahibi Benoit Paire önünde rahat bir karşılaşma çıkardı ve üst tura geçti, 13 numaralı seribaşı Juan Monaco ile 19 numaralı seribaşı Milos Raonic günün diğer kazananlar oldu.

Bayanlarda dünya eski 1 numarası Caroline Wozniacki zorlu geçmesi beklenen müsabaka'da Jarmila Gajdosova'yı 6-1 ve 6-4'lük setlerle geçerek rahat bir galibiyete imza attı.

Caroline Wozniacki Fransa Açık Tenis 2012
Caroline Wozniacki üçüncü turda Kaia Kanepi – Begu maçının galibi ile karşılaşacak.

Suzanne Lenglen kortunun açılış karşılaşmasında Urszula Radwanska ile mücadele eden Wimbledon şampiyonu Petra Kvitova 6-1/6-3'lük iki set sonunda bir üst tura çıkan isim oldu.

Bu sezon iyi bir çıkış yakalayan Angelique Kerber, 10 numaralı seribaşı olarak katıldığı turnuvada Olga Govortsova’yı 6-3/6-2’lik setlerle geçti ve bir üst tura çıkan taraf oldu. Günün diğer karşılaşmasında 16 numaralı seribaşı Maria Kirilenko, Çek rakibi Klara Zakopalova’ya 6-4/3-6/6-3 ile mağlup oldu ve turnuvaya havlu attı. .

Yorumlar