Federer'den Bir Rekor Daha

Fransa Açık Tenis Turnuvasında kariyerinin 17 grand slam zaferine ulaşmak için mücadele eden İsviçreli Roger Federer, bunu başarabilecek mi bekleyip göreceğiz, ama, yaşayan efsane bir başka rekoru daha kırdı ve kariyerinin 233. grand slam zaferine ulaşı ve Jimmy Connors'ın rekoruna ortak oldu.

Federer Fransa Açık ilk turunda karşılaştığı Tobias kamke'yi 6-2/7-5 ve 6-3 ile geçerek ikinci tura yükseldi.

Erkeklerde dünya 1 numarası Novak Djokovic ilk turda karşılaştığı İtalyan Potito Starace'yi 7-6/6-2 ve 6-1'lik setler sonunda yendi ve ikinci tura çıkan taraf oldu

Fransa Açık Tenis'in (Roland Garros) üçüncü gününde korta çıkacak isimler, erkelerde Rafael Nadal ile Andy Murray ve bayanlarda ise Serena Williams ile Maria Sharapova olacak.

Fransa açık üçüncü gününde favoriler yoluna devam etti. Bayanlar dünya 1 numarası Victoria Azarenka, rakibi Alberta Brianti karşısında zorlandığı karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmayı başardı ve bir üst tura çıkarak sürprize izin vermedi.

Fransa Açık Tenis Turnuvası'na son şampiyon ünvanı ile gelen Li Na ise rakibi Sorona Cristea'yı 6-2/6-1'lik setler sonunda 2-0 gibi net bir skorla geçmeyi başardı.

Yorumlar