Uluslararası Çocuk Eskrim Turnuvasında Büyük Başarı

Ankara'da düzenlenen ve 27 nisan cuma günü başlayıp, 29 nisan pazar günü sona eren Uluslararası Çocuk Eskrim Turnuvasında ülkemizi temsil eden kulüp ve sporcularımızın elde ettiği başarılar, eskrimin artık ülkemiz de de bilinen ve günden güne gelişen bir spor olmaya bşladığını gösterdi.

Ankara Eskrim Kulübü Bayanlar Kılıç Takımı
Turnuvada bayanlar Kılıç müsabakaları sonucunda Kastamonu ESK birinci olurken, Ankara Eskrim Kulübü ikinci oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ve Özel Ülkü Ulusoy İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor Kulübü üçüncülüğü paylaştı. Erkekler kılıç dalında birinciliği Romanya alırken, Ankara Bekir Yılmaz İlköğretim Okulu Gençlik Spor Kulübü ikinci oldu. Ankara Eskrim Spor Kulübü ile Efe Spor Kulübü ise üçüncülüğü paylaştı.

Turnuvada bayanlar epe müsabakaları sonucunda Romanya birinciliği elde ederken, Rusya ikinci oldu. Gürcistan ile Trabzon Telekom takımları ise üçüncülüğü paylaştılar. Erkek epede müsabakaları sonunda Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü birinciliği elde ederken, İstanbul TED Spor Kulübü ise ikinci oldu. Üçüncülüğü ise Erzurum Gençlik Spor Kulübü ile Romanya paylaştı.

Bayan flöre müsabakaları sonunda Gürcistan birinciliği elde ederken, Balıkesir ferdi takım ikinci oldu. Üçüncülüğü ise Bursa ferdi takım ile İstanbul Hasal Spor Kulübü takımları paylaştı. Erkek flörede ise İstanbul TED Spor Kulübü birinciliği elde etti. Ankara Eskrim Spor Kulübü ise ikinci oldu. Üçüncülüğü ise Kuveyt takımı ile Mersin Eskrim Spor Kulübü paylaştı.

Yorumlar