Roger Federer Zorlandı Ama Tur Atladı

İsviçreli tenisçi Roger Federer, İndian Wells üçüncü turunda, kariyerinde ilk kez karşılaştığı Kanadalı genç tenisçi Milos Raonic'i üç set sonunda 2-1 yenerek bir üst tura geçmeyi başardı ve dördüncü tura adını yazdırdı.

Milos Raonic çok iyi başladığı ilk sette attığı sert servislerle sonuca ulaştı ve ilk seti 6-7 ile hanesine yazdırdı. İsviçreli tenisçi ilk kez karşılaştığı genç rakibi karşısında ikinci sette toparlandı ve bu seti 6-2 ile aldı. üçüncü seti de 6-4 kazanan Federer bir üst tura geçen isim oldu.

İsviçreli tenisçi dördüncü turda, Brezilyalı Thomaz Belluci ile karşılaşacak.

Anna Ivanovic
Turnuvanın favorilerinden, dünya iki numarası İspanyol tenisçi Rafael Nadal ise kolay bir maç sonunda bir üst tura çıktı. Rafael Nadal kendi ülkesinden Marcel Granollers ile yaptığı maçın ilk setini 6-1, ikinci setini ise 6-4 alarak bir üst tura geçerken, ilk sette neredeyse hatasız denilebilecek bir performans sergiledi.

Rafael Nadal çeyrek final bileti alabilmek için Alexandr Dolgopolov ile karşılaşacak.

Arjantinli tenisçi Del Potro ise dördüncü tur için karşılaştığı, eski ilk on oyuncularından İspanyol Verdasco'yu 6-2 ve 7-6 ile geçti ve çeyrek finale çıkabilmek için turnuvanın beş numaralı seribaşı olan David Ferer'i eleyen Özbek tenisçi  Denis İstomin'in rakibi oldu.

İndian Wells bayanlarda ise dünya bir numarası Azarenka Alman tenisçi Julia Görges'i rahat bir oyun sonunda 6-2 ve 6-1 ile geçti. Son şampiyon Caroline Wozniacki ise Anna İvanovic'e yenilerek turnuvadan elendi.

Bu sonuçlar neticesinde İndian Wells Bayanlar Çeyrek Final Eşleşmeleri ise şöyle gerçekleşti.


Victoria Azarenka-Agnieszka Radwanska
Abgelique Kerber-Na Li
Marion Bartoli-Ana Ivanovic
Maria Kirilenko-Maria Sharapova

Yorumlar