İndian Wells : Djokovic Yarı Finalde Elendi

Dünya bir numarası Djokovic bu yılki ikinci yenilgisini İndian Wells'te ev sahibi raket John İsner karşısında aldı ve turnuvaya yarı finalde veda etti.

Novak Djokovic isner Karşısında İkinci Yenilgisini Aldı
Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Djokovic'ti ve ilk servis kırmayı başaran tarafta Djokovic oldu. Bu üstünlüğünü uzun süre korudu ve 5-4'e getirdiği oyunda, set için servis attı. Djokovic seti kazanmak için servis attığı oyunda başarılı olamadı ve İsner oyunun bu kritik noktasında ilk servisini kırdı ve sete tutundu. Tie-Brek'e giden sette İsner üç kez yakaladığı set puanı şansını harcadı ama dördüncüsünde seti almayı başardı.

Dengeli geçen ikinci sette yakaladığı servis kırma şansını kullanan Djokovic kendi servis oyunlarını da alınca ikinci seti 6-3 kazandı.

Büyük çekişmeye sahne olan final setinde oyun 3-3 devam ederken, ilk servis kırma şansını dünya 1 numarası Djokovic yakaladı ama başarılı olamadı. Aynı şekilde durum 6-5 iken servis kırma ve maçı kazanma şansı yakalayan İsner'de bu şansı kullanamayınca, final setinin galibi de tie-break sonucunda belli oldu. Tie-break'e giden sette yakaladığı maç puanı şansını ace ile sonlandıran İsner finale çıktı ve dünya 1 numarası Djokovic'e bu yılki ikinci yenilgisini yaşattı.

İsner'in finaldeki rakibi Federer-Nadal maçı sonunda belli olacak.

Yorumlar