Ankara Tenis Kulübü PTT Ankara Kupası

PTT'nin sponsorluğunda düzenlenen ve Ankara Tenis Kulübünün ev sahipliği yaptığı PTT Ankara Kupası başladı.

Ankara Tenis Kulübü - PTT Ankara Kupası
PTT sponsorluğunda düzenlenen  toplam 50.000.-$ ödüllü PTT Ankara Kupası eleme müsabakaları başladı. Eleme ilk turunda mücadele eden sekiz raketimizin dördü bir üst tura geçti. Ankara Tenis Kulübünde (ATK) düzenlenen PTT Ankara Kupası'nda tamamlanan eleme ilk tur maçları sonunda dört Türk raket, ana tablo şansını devam ettirdi. Dört tenisçimiz ise turnuvaya ilk turda veda etmek zorunda kaldı.

İkinci tur çıkmak için Işıl İleri'yle karşılaşan Lütfiye Esen, 6-3 ve 6-0'lık setlerle galip gelerek 2-0 ile bir üst tura geçerken, turnuvada mücadele eden diğer diğer raketimiz Hülya Esen ise İtalyan Andrea-Roxana Vaideanu'yu 6-2 / 2-6 ve 6-2'lik setler sonunda 2-1 ile geçmeyi başardı.

Turnuvaya katılan genç raketimiz Büşra Kayrun, ilk turda karşılaştığı Gürcü Teona Tatishvili'yi 6-3, 6-0'lık setler sonunda 2-0 yenerek bir üst tura çıktı.

Rakibinin çekilmesi sonucu bir üst tura çıkmayı başaran diğer raketimiz Tuna Kaya oldu.

Turnuvaya katılan ve ilk turda elenen dört raketimiz ve aldıkları sonuçlar ise şöyle oldu, Sinem Alptekin, Chihiro Takayama'ya 6-2 / 6-0'la kaybetti. Marina Melnikova'ya 6-0'lık iki setle yenilen Fulya Genç'te ilk turda turnuvaya veda etti.

ÖZEL TENİS DERSLERİ

Ankara Atlı Spor Kulübünde nezih bir ortamda açık ve kapalı kortlarda
Başlangıç - İleri Seviye - Grup ve Özel
TENİS DERSLERİ VERİLİR

İletişim: İbrahim Çağan
(Tenis Antrenörü İbrahim Hoca)
Tel:(536)650 2940


Yorumlar