ATP Sezon Sonu Turnuvası Barclays'dan Haberler

ATP Sezon Sonu Turnuvası Barclays'da Nadal Kaybetti Federer Kazandı

ATP-Barclays

ATP sezon sonu turnuvası Barclays'da oynanan karşılaşmalarda Rafael Nadal, Roland Garros'tan sonra Barclays'da da Soderlin'e yenilmekten kurtulamadı. Çekişmeli geçen bir maç sonunda Nadal rakibine 6-4'lük setlerle teslim oldu. Maç sonunda yapılan açıklamalarda Rafael Nadal "henüz bir numara için yeterli olmadığını" söylerken, rakibi Söderling ise "bugün toplara iyi vurdum. Uzun rallilerle Rafa’ya karşı oynamak çok zor, çünkü çok iyi bir savaşçı ve iyi koşuyor. O yüzden rallileri kısa tuttum ve iyi vurdum" diye konuştu.

Diğer bir karşılaşma ise Andy Murray ile Amerika Açk şampiyonu Juan Martin Del Potro arasındaydı. Murray Del Potro'yu 6-3/3-6/6-2′lik setlerle 2-1 geçerek turnuvaya galibiyet ile başladı.

Günün bir diğer önemli maçında ise sezonu 1 numarada kapatmak isteyen Roger Federer korttaydı. Dünyanın bir numarası olan Roger Federer'in, Nadal’dan geri aldığı 1 numarayı tekrar kaptırmak istemediği bir karşılaşma oynandı. Federer kötü başladığı maçta, İspanyol rakibi Fernando Verdasco’yu 3 sette geçerek ilk galibiyetini almayı başardı. 2 saat süren maçta Federer, Verdasco’yu 4-6/7-5/6-1′lik setlerle devirdi.

Bugün oynanan B Grubu 2. maçında geçen senenin şampiyonu Novak Djkovic ve finalist Nikolay Davydenko karşılaştı. Galip gelen taraf ise 3 set sonunda geçen senenin şampiyonu Djokoviç oldu.

TV Alemi | Youtub Video | Tuba Büyüküstün


Yorumlar