PRO20 Projesi

Tenis Federasyonu tarafından geleceğin teniscilerini yetiştirmek amacıyla Mayıs ayında yapılacak olan değerlendirme kampı hakkında duyuru :

PRO20 Projesi Değerlendirme Kampı

Federasyonumuz geleceğin teniscilerini yetiştirmek ve Türk Tenisine farklı bir ivme kazandırmak amacıyla PRO20 Projesini hayata gecirecektir. Detay proje ve logo çalışmaları devam eden proje kapsamına alınacak sporcular icin 17-23 Mayıs tarihleri arasında Antalya Club Alibey Manavgat tesislerinde değerlendirme kampı yapılacaktır.

Kampa davet edilecek sporcular için kulüplerine davet yazıları gönderilecek olup aşağıda listesi bulunan Antrenörlerimiz, Kondüsyoner ve Psikolojik değerlendirme uzmanı tarafından yapılacak sporcu değerlendirmesine ilave olarak, sporcuların tenisçi olma arzuları, kulüp ve ebeveynlerin tüm yıl boyunca sürecek PRO20 özel kampı kabulleri değerlendirilerek proje kapsamına alınacak sporcular belirlenecektir. Sporcular Kulüplerine gelecek davet yazılarına, 07 Mayıs 2009 akşamına kadar Federasyonumuzun İstanbul Ofisine mail veya fax yolu ile cevap vermeleri gerekmektedir.
PRO20 Projesine davet edilen sporcuların Konaklama masrafları Federasyonumuz tarafından karşılanacaktır.
Saygılarımızla
Türkiye Tenis Federasyonu

Görevli Antrenör Listesi:
1-Alaaddin KARAGÖZ
2-Henrieta NAGYOVA
3-Oliver VANESSA
4-Ali Rıza TOPTAŞ
5- Okan ARMAĞAN
6-Onur BİNAY
7-Akın CUMALI
Nahit BAYLAN-Kondüsyoner
Ömer ATEŞ-Psikolojik Değerlendirme Uzmanı

Akademik haftalık Program (pdf)

Yorumlar