Davis Cup III. Grup Maçları

Davis Cup

Türkcell




Davis Cup III. Grup Maçları Hakkında Duyuru :

TURKCELL DAVIS CUP 2009 ANA SPONSORU



DAVIS CUP MÜSABAKALARI 27 Nisan- 3 Mayıs 2009 TARİHLERİ ARASINDA İSTANBUL – TED’ DE

1899 yılından bu yana ülkeler arasında savaş yıllarında birkaç kez yapılmamış olmasına rağmen 100 yılı aşan bir maziye sahip olan Davis Cup dünyanın en prestijli tenis etkinliğidir.

World Grup, Asya-Okyanusya zonu ve Avrupa-Africa zonu olarak 3 farklı zonda oynanan Davis Cup’ta ülkemiz Avrupa-Afrika Grup 3 te yer almaktadır.

Davis Cup BNP Paribas, Avrupa/Afrika Zone III gurup maçları, Tenis Eskrim ve Dağcılık Kulübü kortlarında 27 Nisan - 3 Mayıs 2009 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecektir.

Botswana, Estonya, Yunanistan, İzlanda, Lüksemburg, Madagaskar, Rwanda ve Türkiye'nin iştiraki ile 4 lü 2 gurup halinde Round-Robin sistemine göre oynanacak müsabakalar 2 tekler, 1 çiftler maçı şeklinde oynanacaktır.

Cumartesi ve Pazar günleri ise guruplarında ilk 2 dereceyi alan 4 ülke bir üst guruba çıkmak için karşılaşacak, aynı zamanda üçüncü ve dördüncü olan diğer 4 (3) ülke ise bir alt guruba düşmemek için mücadele edecektir.

İştirak edecek ülkelerin değişiklik hakları kaptanlar toplantısına kadar saklı kalmak üzere Takım listelerini ITF' e vermeleri için son tarih 30 Mart 2009 olup, bu listeler ITF' den gelince sitemizde yayınlanacaktır.

Bu organizasyonun Türkiye Ana sponsoru TURKCELL olup, konaklama sponsoru MOVENPICK HOTELS, ulaşım sponsoru PEUGEOT, sportif sponsor ADIDAS, sağlık sponsoru ECZACIBAŞI’ dır. Bu sponsorlarımıza ve ileride sponsorluk sağlayacak diğer kuruluşlara ve tesislerini bu amaçla bizlere açan TED KULÜBÜ ne teşekkür ederiz.

Kura çekiminin 28 Nisan Salı günü 1. Etap Gurup maçlarının Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri, yükselme maçlarının Cumartesi ve Pazar günleri yapılacağı müsabakaları izlemek ücretsiz olup tüm tenis severler davetlimizdir.

Saygılarımızla
Türkiye Tenis Federasyonu

Yorumlar