TTF 9-10-11 Yaş Çalışması 2009 Yılı İlk Kampı

TTF 9–10–11 Yaş Ulusal Antrenör ve Oyuncu Gelişim Projesi Çalışma Kampı Katılım Duyurusu

ITF/Tennis Europe destekli olarak yürütülen “TTF 9–10–11 Yaş Ulusal Oyuncu ve Antrenör Gelişimi” projesinin 3. yılına ait ilk kamp 1-5 Nisan 2009 tarihleri arasında Club Alibey Manavgat – Antalya tesislerinde yapılacaktır.

Kamp Yeri, Tarihi ve Konaklama Yeri Bilgileri:


Kamp yeri : Club Alibey Manavgat tesisleri,
Tarihi : Antrenör ve sporcuların tesise giriş tarihi 31 Mart 2009 gün içerisi olup, 30–31 Mart tarihindeki Biyomekanik Çalıştayından ötürü daha öncede katılım gerçekleşebilir. Çalışma kampı 1 Nisan 2009 tarihinde başlayacak, 5 Nisan akşamüzeri sona erecektir.
Konaklama : Konaklama sporcular için bir odada 2 ya da 3’er kişi, antrenörler için bir odada 2’şer kişi konaklaması şeklinde yapılacaktır. Çalışmaya izleyici olarak katılmak isteyen velilerin, otel rezervasyonlarını doğrudan kendilerinin yaptırması gerekmektedir.
• Konaklama, sabah, öğlen ve akşam yemeği, yemeklerdeki soft içecekler dahil günlük fiyat; Antrenörler için 50 US$, Sporcular için 60 TL dir.
• Velilerden katılmak isteyenlerin otelden fiyat almaları gerekmektedir.

Kamp Sorumlu Görevlileri:
Teknik sorumlu olarak, ITF/Tennis Europe Uzman Eğiticisi Yunanlı Nicolas Kelaidis’in katılacağı kampa, TTF proje sorumlusu Birol Vural Teknik Sorumlu Yardımcısı olarak katılacaktır.

Kamp Programı ve Uygulama Detayları:
Kampın ana konusu aşağıda verilmiş olup

11/12 yaş sporcuların Taktiksel Gelişiminde
“Periyotlamanın İlk Safhası Yapılacaklar: Sezona Hazırlık”

Kampın yapısı ve işleyişi aşağıda verildiği gibi yapılacaktır.



 Kamp; 11/12 yaş sporcuların taktiksel becerilerini geliştirilmesine odaklanmış, yoğun bir 5 günlük antrenman programı şeklinde yapılacaktır.
 Her gün sabah 2 saat, öğleden sonra 2 saat tenis ve gün sonu 1 fitness çalışması yapılacak, tenis kortunda yapılacak çalışmalarda her kortta 2-4 arası oyuncu olacak şekilde 8-10 kort kullanılacaktır.
 Çalışmaya katılacak antrenörler çalışmalar süresince sahada olacak, kamp süresince her kortta aynı program uygulanacaktır.
 Daha önceki kamplarda olduğu gibi bir gün sonrası uygulanacak program içeriği ve detayları bir gün öncesi akşamı yapılacak antrenör toplantısında anlatılacak, bu toplantıda aynı zamanda o gün yapılan çalışmanın değerlendirmeleri de yapılacaktır.
 Ayrıca her çalışma öncesi ya da sonrasında antrenörlerle günlük çalışmalar hakkında eğitim toplantısı yapılacaktır.

• 31 Mart akşamı kampa katılacak tüm antrenörler ile toplantı yapılacak ve kampla ilgili detaylı bilgi verilecektir.
• 1 Nisan günü sabahı başlayan kamp, 5 Nisan öğleden sonra yapılacak çalışmalarla birlikte sona erecektir.
• Otel odalarından çıkışlar her zaman olduğu gibi 5 Nisan günü öğlen saatlerinde yapılacaktır.

Kampa Başvuru, Katılacak Sporcu ve Antrenörler:
Kamp; en fazla 32 sporcu ve antrenörleri ile birlikte sporcusu bulunmayan ancak kampa katılmak isteyen tüm ilgili yaş antrenörlerinin katılımına açık olacaktır. Kampa katılmak isteyen antrenörler için 2009 yılı lisans vizelerini yaptırmış olmaları gerekmekte olup, en son başvuru tarihine kadar vizesini yaptırmamış olan antrenörlerin ve antrenörsüz sporcu kabul edilmeyeceğinden dolayı sporcularının da başvurusu kabul edilmeyecektir.

Kamp 1997 ve 1998 doğumlu sporculara yönelik yapılacak, sporcu sayısının sınırlı olması dolayısıyla, ilgili yaş kategorisindeki toplam lisanslı sporcu sayısına bağlı olarak kulüplerin en iyi 1–2 erkek ve en iyi 1–2 bayan sporcusunun katılımına izin verilecek, antrenör katılımında sınırlama yoktur. Kampa katılım için son başvuru tarihi; 18 Mart Çarşamba akşamı saat 18.00’a kadar TTF Merkez Ofisi faks numarasına (0 312 3107345) ya da bvuralten@gmail.com e-posta adresine yapılacaktır. Ferdi sporcuların, antrenörleri ile başvurmaları kaydıyla, ilgili yaş kategorisi başarılarına bakılarak, başvuruları kabul edilecektir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacak olup, organizasyon açısından katılımcıların son başvuru tarihini beklememeleri önemle rica olunur.

Sorularınız ve Bilgilenme için:
Proje ve katılımla ilgili anlaşılmayan ya da öğrenmek istediğiniz diğer bilgiler için TTF Merkez Ofisi faks numarasına (0 312 3107345) ya da bvuralten@gmail.com e-mail adresine başvurabilirsiniz.
Kaynak : TTF

Yorumlar