Serena Williams Kortlara Dönmeye Hazırlanıyor

Serena Williams, doğum yaptıktan sonra geçtiğimiz ay itibariyle antrenmanlara başladığını duyurdu. Amerikalı tenisçinin, önümüzdeki sezon Avustralya açık'ta son şampiyon unvanını korumak için mücadele etmesi bekleniyor.

serena-williams-doğum-sonrası-kortlara-dönüş-için-hzırlanıyor

Sezon başında Avustralya Açık'ı kazanarak kariyerinin 23. Grand Slam zaferini kazanan ve açık dönemin 22 şampiyonlukla en çok şampiyonluğu bulunan diğer ismi Alman Steffi Graf'ı geride bırakarak açık dönemin en fazla Grand Slam kazanan ismi olmayı başaran Serena Williams, Margaret Court'un tüm zamanlarda elde ettiği 24 Grand Slam şampiyonluğu rekoruna gözünü dikmiş durumda.

Avustralya Açık sırasında 8 haftalık hamile olduğu ortaya çıkan ve bu turnuva sonrası spora ara verdiğini açıklayan 36 yaşındaki tenisçinin kortlara nasıl bir dönüş yapacağı merak konusu. ABD'li tenisçinin yeni bir rekora imza atacağına inananların başında ise Steffi Graf geliyor.

Serena'nın kazanma arzusuna hayranlığını dile geitren Graf, "Bence Serena'nın kariyerindeki birçok şeyi iştahı belirliyor. İnandığı bir hedefi sonuna dek kovaladığına ve nihayetinde ona ulaştığına tanık olduk. Bu sebeple onun kesinlikle Margaret Court'a ait 24 Grand Slam şampiyonluğu rekorunu kırabileceğini düşünüyorum." diye konuştu.

Yorumlar