Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki Danimarka
Caroline Wozniacki, Danimarkalı tenis oyuncusudur, 11 Temmuz 1990'da Odense, Danimarka'da doğan  Caroline Wozniacki'nin, eveynlerinin Polonyalı olması nedeniyle iki ana dili vardır: Lehçe ve Danca. Bunların yanında İngilizce ve Rusça da konuşur.  Caroline Wozniacki'ye sempatik tavırları ve sevecen kişiliği nedeniyle “güneş ışığı” lakabı verilmişitr. Wozniacki, dünya sırlamasında uzun süre 1 numara'da yer almasına rağmen, bu süre içerisinde hiç grand slam şampiyonluğu yaşamamıştır.

Seksi Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki sporcu bir aileden gelmektedir. Annesi Anna Wozniacki eskiden Polonya Milli Voleybol Takımı'nda oynamaktaydı. Babası Piotr Wozniacki ise bir profesyonel futbolcu idi. Piotr, Danimarka'nın Boldklubben 1909 takımına transfer olunca ailecek Danimarka'ya yerleştiler.

Ağabeyi Patrick Wozniacki de babası gibi profesyonel bir futbolcu. Halen Kopenhag'da Boldklubben Frem'de oynamaktadır.

Victoria Azarenka, Agnieszka Radwanska ve Urszula Radwanska en yakın arkadaşlarıdır.

Amerika Açık Tenis Turnuvası’nda Rus raket Maria Sharapova’yı yendiği maçta etek boyu tartışma konusu olan ünlü tenisçye, turnuvada yapılan basın toplantısında, “Etek boyunuzun çok kısa olduğu tartışılıyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?” diye sorulduğunda. Seksi raketin cevabı şöyle olmuştu, “Bence gayet hoş. Erkek hayranlarımın bu boyu seveceğini düşünüyorum.

Caroline Wozniacki 2010 yılında THY ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzalamış ve şirketin yeni tanıtım yüzlerinden biri olmuştur.

Güzel Caroline Wozniacki

Wozniacki defansif karşı vuruşcu olarak kabul edilir. Wozniacki'nin en iyi tekniği iki elli backhandidir. O backhand paralel vuruşlarıyla tanınır. Oldukça riskli ve winnerlar ile donatılmış bir oyun tarzı vardır.




Yorumlar