Radwanska İstanbul Biletini Kaptı

İstanbul'a katılma şansını Kremlin Cup'tan sürpriz bir şekilde elenerek zora sokan Radwanska için sevindirici haber geldi, Marion Bartoli rahatsızlığını gerekçe göstererek Kremlin Cup'tan çekildi.


Agnieszka Radvanska
Dünya sıralamasında 8. sırada bulunan Radwanska, Kremlin Cup'tan elenince, Marion Bartoli'nin alacağı sonuçları beklemeye başlamıştı. Bartoli turnuvada iyi sonuçlar alıyor ve yoluna devam ediyordu ki, Radwanska için iyi haber Marion Baroli'den geldi, rahatsızlığını gerekçe gösteren Marion Bartoli turnuvadan çekilmişti. Marion Bartoli'nin çekilmesi ile Radwanska İstanbul biletini kaptı ve dünya sıralamasındaki sekizinciliğini korudu.


Sinan Erdem Spor Salonunda 25-30 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan TEB BNP Paribas WTA Championships'e katılmayı garantileyen son İsim Agnieszka Radwanska oldu.

TEB BNP Paribas WTA Championships'e katılacak olan diğer raketler ise, dünya sıralamasında bir numarada yer alan Caroline Wozniacki, Rus Maria Sharapova (sakatlığına rağmen organizasyonda yer alacağı belirtildi). Bu yılın Wimbledon şampiyonu Petra Kvitova, dünya sıralamasında üç numarada yer alan Victoria Azarenka, grand slam kazanan ilk Asyalı Bayan Tenisçi Li Na, Vera Zvonareva ve US Open 2011 şampiyonu Samantha Stosur ve Polonyalı Raket Agnieszka Radwanska.

Hotfile.com | TV Alemi | Youtub Video |Tuba Büyüküstün

Yorumlar