İstanbul Cup 2009 (Sony Ericsson WTA Tour)

Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup 2009 Türkiye Ayağına Yıldız Yağacak.

İstanbul Cup 2009 için dünya klasmanında ilk yüz içinde yer alan 22 tenis yıldızı Türkiye'ye gelecek. Bu yıldızlar arasında dünya kalsmanında 7. sıradaki Vera Zvonareva, 20. sırada bulunan Anabel Medina Garrigues, 21. sırada yer alan Patty Schnyder ve 45. sırada bulunan İran asıllı Fransız Aravane Rezai gibi isimler yer alıyor.

ENKA Arena`da 25 Temmuz-2 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İstanbul Cup 2009, ilk kez Türkiye Tenis Federasyonu`nun resmi turnuvası olarak dünyanın en önemli tenis yıldızlarını konuk etmeye hazırlanıyor. Türkiye`yi Wimbledon`da başarı ile temsil eden İpek Şenoğlu`nun da yer alacağı İstanbul Cup 2009`un bu yıl, 3 bin seyirci kapasiteli ENKA Arena`da birbirinden çekişmeli maçlara sahne olması bekleniyor.

Turnuvaya katılacak ve WTA sıralamasında ilk 100 arasında yer alan oyuncular şöyle: Vera Zvonareva (Rusya), Anabel Medina Garrigues (İspanya), Patty Schnyder (İsviçre), Sara Errani(İtalya), Aravane Rezai(Fransa), Anna-Lena Groenefeld(Almanya), Vera Dushevina(Rusya), Roberta Vinci(İtalya), Lucie Hdradecka (Çek Cumhuriyeti), Urszula Radwanska(Polonya), Jelena Dokic(Avustralya), Yaroslava Shvedova(Rusya), Viktoriya Kutuzova(Ukrayna), Patricia Mayr(Avusturya), Mariya Koryttseva(Ukrayna), Olga Govorsova (Belarus), Tsvetana Pironkova(Bulgaristan), Galina Voskoboeva (Kazakistan), Julia Goerges(Almanya), Masa Zec Peskiric (Slovakya), Maria Elena Camerin(İtalya), Karolina Sprem(Hırvatistan).

Yorumlar